TEKİRDAĞ / SARAY - Büyükyoncalı Yenimahalle İlkokulu

Ümit BİLEN - Okul Müdürü

1977 yılında Erzurum Soğucak mahallesinde doğdu. İlkokulu soğucak ilkokulunda, ortaokul ve liseyi Erzurum Mecidiye İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1997-1999 yılları arasında Atatürk Ü. Erzincan İlahiyat M.Y.O okudu. 2001 yılında DİB memur olarak atandı. 2001-2005 yılları arasında Eskişehir Anadolu Ü. Kamu Yönetimi Lisans Bölümünü bitirdi. Askerlik görevini kısa dönem olarak İzmir Gaziemir ulaştırma birliğinde yaptı. 2008 yılında Ankara Ü. İLİTAM tamamladı. 2010 yılında MEB Öğretmen olarak Kurumlararası atama ile geçiş yaptı. 2014 yılı aralık ayında Karaağaç Atatürk Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 1,5 yıl bu görevde bulundu. 28 Haziran 2016 tarihinde Bahçeağıl İlk-ortaokuluna Müdür olarak atandı. 24 Haziran 2021 tarihine kadar bu görevi sürdürdü. Kendi isteği ile Saray İlçesi Büyükyoncalı Yenimahalle İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandı. Bir çok hazırlayıcı kursa ve 37 farklı hizmetiçi eğitim kursuna katıldı. Görev süresince 1 teşekkür belgesi, 4 başarı belgesi ve 1 üstün başarı belgesi almıştır.Halen aynı görevini sürdürmekte olup, evli ve 4 çocuk babasıdır.