TEKİRDAĞ / SARAY - Büyükyoncalı Yenimahalle İlkokulu

Büyükyoncalı Yenimahalle İlkokulu

Adres
Cumhuriyet Mahallesi 2548. Sokak Büyükyoncalı Yenimahalle İlkokulu Blok No 26/1 Saray/Tekirdağ
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarını arttırmayı her dönemde becerebilmiş nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
Misyon
Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve ahlaki değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
09:00-15:05:20
Kalorifer Kazanı.
Ulaşım
Yerleşim yerimiz anayol üstünde olduğu için ulaşım sıkıntısı yoktur. 10 dakikada bir toplu taşım araçları geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Büyükyoncalı Yenimahalle Saray ilçesine bağlıdır. Anayol üstüne kurulmuştur. Kapaklı ilçesine 3km, Çerkezköy ilçesine 10 km, Saray ilçesine 9 km uzaklıktadır. Bölge sanayi bölgesi olduğu için göç alan bölgedir.
İlçe Merkezine Uzaklık 9 km. İl Merkezine Uzaklık 72 km.